Agnes_Final_Images_ (2 of 4).jpg

AGNES TO-GO

 

SUND, VARIERET OG NÆRENDE

Kender du de dage, hvor man ikke orker at købe ind eller kokkerere en sund middag til familien? Det gør vi!

Derfor lancerede vi i februar 2016 Agnes to-go til dig, der gerne vil slippe for køen i supermarkedet og røgen i køkkenet. Her har vores fillipinske køkkenchef sammen med sit danske og indiske team tilberedt en række velsmagende retter med masser af gastronomisk passion, kun de lækreste råvarer og helt egne krydderiblandinger. 

 
 
 

 

Færdigretter

 
 

AGNES DESSERTER & KAGER

Konditori_1_2.jpg
 
small_star.png

Agnes Konditori

Vores konditori laver alt fra smukke cupcakes til søde desserter og mesterværker til livets store fester som bryllup, dåb eller runde fødselsdage.

Vi bagte tidligere alle kager for Agnes Cupcakes og Agnes Bakery, så hvis du kan genkende de berømte cupcakes, er den god nok. Læs mere her om de forskellige søde sager, vi kan tilbyde.

 
 

 

HVOR KAN DE KØBES?

 
Agnes_Koeb_faerdigret_her.jpg

Køb dine færdigretter her

agnesforhandler_fotex.png

Alle Føtex Food Convenience butikkerne i Storkøbenhavn

agnesforhandler_meny.png

MENY Borups Allé
MENY Jægersborg Allé 4 (24.10.2018)

MENY Domus Vista
MENY Hellerup
MENY Hørsholm
MENY Lyngby
MENY Nærum
MENY Rungsted
MENY Tårnby

MENY Valby
MENY Vigerslev

MENY Virum

 

 


Har du allerede en frokostordning hos os, kan du bestille dine Agnes to-go retter og få dem leveret sammen med din frokost. Det sparer dig for masser af tid, og du slipper for at skulle handle, hente og tilberede maden selv!

 
 
 
 

BRUG FOR IS?

Ingen fest uden is – eller i hvert fald isterninger til både sodavand og drinks!
Hos Agnes kan du bestille 25 kg isterninger i en termospand til kun 250 kr. inkl. moms og hente den på vores lager i Birkerød.
Isen laver vi på en professionel Follett ICE Pro ismaskine under strenge hygiejniske forhold. Termospanden af flamingo har vi foret med en plasticpose godkendt til fødevarer.

Sådan bestiller du din is
Udfyld dit navn og ønsket afhentningsdato i vores formular. Vi sender en faktura, som skal være betalt inden afhentning.
Det er muligt at hente isen mandag - torsdag 8-16, fredag 8 - 14 oglørdag morgen efter aftale.

Du kan betale til vores konto i Sydbank på kontonummer 6748 109 1121. Du kan også betale kontant eller via MobilePay på tlf. nummer 5178 4054, når du henter isen.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte os her.