Agnes_Final_Images_ (1 of 4).jpg

KONDITORI

 

Agnes Konditori

Vores konditori laver alt fra smukke cupcakes til søde desserter og mesterværker til livets store fester som bryllup, dåb eller runde fødselsdage.

Vi bagte tidligere alle kager for Agnes Cupcakes og Agnes Bakery, så hvis du kan genkende de berømte cupcakes, er den god nok. Læs mere her om de forskellige søde sager, vi kan tilbyde.
 

 → DesserteR & KAGEr
 

 → Cupcakes
 

 → Bryllupskager
 

 
 

Agnes Desserter & KAGER

 
 

Vores desserter & kager - forhandles hos www.nemlig.com

 

 

Agnes Cupcakes

Agnes Cupcakes
 
 
small_star.jpg

de smukke små kager

Agnes Cupcakes startede som Københavns første cupcake-bageri, og vi fører nu stolt traditionen videre med de smukke små kager. De både smager saftigt og sødt, men er også kræs for øjet med elegante toppings og pynt. Perfekt til enhver festlig lejlighed
– eller som sødt krydderi på hverdagen.

Vi tilbyder Agnes Cupcakes i mange varianter, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har et særligt ønske om en smag.

 
 
 
 

CUPCAKES MED LOGO

Vi kan selvfølgelig også levere de smukke cupcakes i jeres virksomheds farver og pyntet med jeres logo i spiseligt sukkerprint. En god idé, hvis I skal fejre noget særligt i virksomheden.
Det koster 4 kroner ekstra pr. cupcake. (Ekskl. moms)
Kontakt os for at høre nærmere. 

 
 
 

Bryllupskager

 
 

Kager til fester

Livets største fester kalder selvføgelig på uforglemmelige kager, og det vil vi gerne hjælpe dig med.
Vi kan levere de fine Agnes Cupcakes på et smukt tårn som alternativ løsning på den traditionelle bryllupskage.

Men vi kan selvfølgelig også lave en klassisk bryllupskage, dåbskage eller temakage til den runde fødselsdag. Vi leverer alle kager i vores egne kølebiler, så de står skarpe for øjet og friske i ganen. Kontakt os her for at høre nærmere.